Activități

Kids Palace - Școală Gimnazială cu nivel gimnazial, primar și preșcolar

Elevii claselor a III-a au învățat ce rol important are kinetoterapia în viața de zi cu zi, cât de importantă e mișcarea și cum obiceiurile bune se învață în familie și școală!

Ne bucură nespus dorința copiilor de a face mișcare, rapiditatea cu care conștientizează posturile greșite și ușurința cu care învață mișcările corecte! Fiecare zi e o șansă de a porni un stil de viață sănătos! Haideți să nu o irosim!

Școala Gimnazială "George Topârceanu"

Elevii claselor III A și II B au participat la o serie de activități teoretice și practice privind ținuta corporală, sistemul osos și circulator, desfășurate în colaborare cu reprezentanții "Clinika".

Le mulțumim elevilor și profesorilor pentru prezență!

Școala Nr. 120 Marțișor

Am avut bucuria să le explicăm celor mici din clasa a III-a B, importanța igienei orale precum și muuulte curiozități despre dinți. Așadar, ȘTIAȚI CĂ:
- Smalțul dinților este cea mai dură parte a corpului uman, singura care nu se vindecă singură.
- Gura melcului nu este mai mare decat capul unui ac, dar poate avea peste 25.000 de dinți.
- Dintele unui elefant poate cântări mai mult de 3,6 Kg
- Balena albastră, cel mai mare mamifer de pe glob, nu are dinţi.
- Avem doar două seturi de dinți în întreaga noastră viață. Dinții permanenți si dinții de copil.

Şcoala 194 Marin Sorescu.

❤️ Puterea exemplului contează! ❤️

🤗 Grijulii, perseverente și dedicate, doamnele învățătoare (Livia Decu, Nicoleta Lupașcu) îi învață pe copii mai mult decât literele alfabetului.

❤️ Ele reprezintă linia de start în educația copiilor, iar noi venim în ajutorul lor pentru educarea unei posturi corecte a elevilor, care să se păstreze pe termen lung, evitând astfel posibile deformări ale coloanei vertebrale.