Echipamentele noastre

GYMNA CARE 300 - Gymna Uniphy Belgia

-Aparat terapie TECAR-

Fizioterapie-recuperare-masaj 

 

Gymna Care 300 diferă de terapia tradițională TECAR, având capacitatea de a lucra la putere mare fară o creștere mare a temperaturii. Utilizatorul interacționează cu un iPad și are libertatea de a opera dispozitivul de la distanta, prin bluetooth.

Terapia TECAR utilizează curenți de înaltă frecvență pentru bio-stimularea țesuturilor cu rezistente diferite. Terapeutul poate alege între 5 frecvențe de funcționare prestabilite (300kHz – 1 MHz) și modul scanare automată. Câmpul electromagnetic creat, capacitiv sau rezistiv, generează căldură, iar vasodilatarea indusă de către aceasta crește schimbul de substanțe care duc la drenajul zonei inflamate și la un aflux de celule reparatorii.

Efectele benefice ale terapiei TECAR sunt utilizate în fizioterapie, reabilitare și managementul durerii (echimoze și entorse, reabilitare post-operatorie, traumatisme sportive, afecțiuni ale mușchilor și tendoanelor, neuropatii, cicatrici, afecțiuni ale coloanei vertebrale și articulațiilor, afecțiuni ale sistemului vascular și limfatic, tulburări ortopedice ale sistemului nervos periferic, reabilitarea planșeului pelvian, dureri acute sau cronice.

Gymna Care 300 vine cu un număr mare de accesorii și o gamă completă de aplicații pentru tratamentul afecțiunilor musculoscheletale, estetice și pelviene. Aparatul poate fi utilizat chiar și în medii nonprofesionale, oferind terapeutului libertatea de a trata pacienții și acasă.

Caracteristici

COMBI 400 - Gymna Uniphy Belgia

-Combină electroterapie-

Terapie combinată

 

Combină portabilă pentru electroterapie cu 2 canale independente 2 și 4 poli, cu ultrasunete și laser; oferă posibilitatea aplicării a 31 de moduri diferite de curenți, ultrasunete, laser, în mod combinat sau simultan. 

Ecran mare TFT full color cu touch screen pentru o utilizare cât mai facilă și o vizualizare clară atât pentru medic cât și pentru pacient. 

Aparatul conține ghid de terapie, librărie anatomică cu imagini și explicații, precum și contra-indicații. Imagini 3D pentru amplasarea electrozilor. 850 memorii libere, 71 programe predefinite, 279 de indicații.

Caracteristici

Shockmaster 300 - Gymna Uniphy Belgia

-Terapie unde șoc-

Fizioterapie-recuperare-masaj 

 

Terapia cu unde de șoc radiale este o formă de terapie modernă și recunocută pe plan medical datorită rezultatelor deosebit de eficiente. Principiul de funcționare constă în transferul rapid al energiei eliberate de proiectilul din piesa de mână capului de tratament. Acesta generează unde de șoc radiale care sunt împrăștiate și absorbite de zona în care se aplică tratamentul.

Aparatul ShockMaster300 este un aparat portabil capabil de a fi exploatat în orice loc și în orice condiții. Oferă condiții ideale de operare datorită ecranului mare, color, vizibil din orice unghi. Are inclus compresor silențios care nu necesită mentenanță.

Efectele:  reducerea senzației de durere, îmbunătățirea mobilitații, îndepărtarea fibrozelor și calcificațiilor, stimularea metabolismului.

Beneficii: terapie ideală pentru afecțiunile cronice și complexe ale sistemului musculoscheletal, rata de succes 80%, terapii de scurtă durată – aprox. 10 minute, media numărului de tratamente necesare – 6 până la 8/ sesiune, alternativa chirurgiei.

Pentru ce ar fi utilă terapia:

Dexa Inus-S

-Osteodensitometru cu ultrasunete-

Analiza densitometriei osoase

 

Dispozitiv bazat pe o înaltă tehnologie care calculează indexul calității osoase (BQI) a calcaneului prin măsurarea atenuării ultrasunetelor (BUA) și a vitezei sunetului (SOS). Ecran tactil de 6,4″ si PC integrat care oferă o imagine de înaltă rezoluție și o mare precizie a parametrilor măsurați.

Caracteristici

Comprimed Gradient 100

-Aparat pentru drenaj limfatic-

Masaj limfatic

 

Aparat analogic pentru masaj limfatic prin compresie pneumatică intermitentă destinat terapiei și profilaxiei afecțiunilor sistemului venos și limfatic.

Caracteristici

Theragun Pro

-Aparat pentru masaj & terapie percutivă-

Masaj & Terapie percutivă

 

Cel mai puternic dispozitiv de terapie percutivă, profesional, cu caracteristici cunoscute și de încredere. Tratamentul nostru pentru profunzimea musculaturii este mai personalizat ca niciodată, datorită aplicației noastre ghidate, care ajută la reducerea durerilor musculare, la îmbunătățirea mobilității și la creșterea relaxării.

Caracteristici